Mandskabsudlejning

KC Inwest Entreprenør ApS tilbyder mandskabsudlejning, og vores kvalitetsbevidste mandskabsudlejning sikrer dig flittige, stabile og kyndige folk til at varetage alle former for arbejdsopgaver til ganske gode priser.

Udlejning af faglærte og ufaglærte danske arbejdere

​Vi råder over en kompetent bemanding, der består af både faglærte og ufaglærte danske arbejdere, der alle har en sund og kvalitetsbevidst tilgang til deres arbejde og dermed lever op til vores høje kvalitetsmæssige krav og standarder.

Vi tilbyder fagkyndig og faglært hjælp inden for blandt andet:

  • Anlægsopgaver
  • Maskinføre
  • Kloaker
  • Trafik
  • Asfalt
  • Jord og Anlæg

Vi tilbyder også mandskabsudlejning inden for andre områder, herunder mange af de arbejdsområder, som KC Inwest Entreprenør ApS tilbyder, og som du kan læse om her på hjemmesiden.

Vores mandskabsudlejning drives af faglig stolthed

​Medarbejderne i vores mandskabsudlejning drives af deres faglige stolthed, således de hver og en altid er klar til at yde det bedste. I vores optik skal det ikke koste ekstra, og derfor kan vi tilbyde dig mandskabsudlejning i højeste kvalitet, men alligevel til ganske konkurrencedygtige priser.

En aftale er "hellig" for KC Inwest Entreprenør ApS. Det betyder blandt andet, at vi altid lever 100% op til de indgående aftaler, betingelser og tidsrammer, ligesom vi altid leverer akkurat den kvalitetsløsning, som du ønsker, og som du betaler for.

Kontakt KC Inwest Entreprenør ApS i Karresbæksminde på telefon 20 96 99 38 eller send en e-mail til kc@kcinwest.dk, hvis du mangler mandskab og vil høre mere om dine muligheder for mandskabsudlejning, herunder priser og betingelser.

Info & kontakt

​​KC Inwest Entreprenør ApS

CVR: 34487715​

Tlf.: 20 96 99 38

kc@kcinwest.dk 

Adresse

Karrebækstræde 5, 

4736 Karresbæksminde

Find os på Google Map