​Om KC Inwest Entreprenør ApS

​Virksomheden startede som Gravemester K. Christensen i 2006, men i 2012 ændrede den navn og selskabsform til KC Inwest Entreprenør ApS. I højsæsonen beskæftiger vi helt op til 30 medarbejdere, hvilket betyder, at vi klarer alt fra små til store opgaver. Vi går højt op i, at vores folk har gode arbejdsforhold, og dette forplanter sig i vores arbejde for vores kunder.

Vores slogan er:

Brug KC Inwest, vi vil gerne være bedst.

En aftale er "hellig" hos KC Inwest

​En aftale er "hellig" hos os. Det betyder blandt andet, at vi altid lever 100% op til vores indgående aftaler og derved leverer akkurat den kvalitetsløsning, som du betaler for. Vores medarbejderes faglige stolthed driver dem til altid at yde deres bedste. Men det skal ikke koste ekstra, og derved kan vi tilbyde dig en ganske høj kvalitet til yderst konkurrencedygtige priser.

Professionelle løsninger kræver i det hele taget kompetente folk, men det har KC Inwest Entreprenør ApS heldigvis, og derfor kan vi altid løse både store og små opgaver for privatpersoner, virksomheder og offentlige institutioner, og det bliver altid udført til kundens tilfredshed. Skulle der opstå spørgsmål undervejs, så er du altid velkommen til at ringe, skrive eller kontakte os via hjemmesiden.

Kontakt KC Inwest og få et godt tilbud

​Kontakt KC Inwest Entreprenør ApS i Karresbæksminde på telefon 20 96 99 38 for at få en samtale om, hvordan du kan få løst dine opgaver ved at anvende vores entreprenørfirma, og for at få et godt og uforpligtende tilbud på entreprenørarbejde. Du kan også skrive en e-mail til kc@kcinwest.dk.

Kontakt os nu og få et godt tilbud på hvordan du kan få løst dine opgaver ved at anvende vores entreprenør firma.

Info & kontakt

​​KC Inwest Entreprenør ApS

CVR: 34487715​

Tlf.: 20 96 99 38

kc@kcinwest.dk 

Adresse

Karrebækstræde 5, 

4736 Karresbæksminde

Find os på Google Map